Laddar..
1 / 3 / 2017
Heltid - Stockholm

Vi växer och behöver din hjälp!

Vi söker flera duktiga, nyfikna och kreativa varumärkeskonsulter som tycker om eget ansvar och är intresserade av varumärken, reklam och media. Vi erbjuder utvecklande och spännande arbetsuppgifter.

Vi söker både juniora och seniora analytiker och vi tror att du är en engagerad, analytisk och driven person med god kunskap i marknadsföring. Du är lösningsorienterad, strukturerad och stresstålig samtidigt som du sprider energi och inspirerar såväl kollegor som kunder. Vi tror att du uttrycker dig lika bra i skrift som du är van att presentera insikter för större grupper.

Vårt erbjudande

Baserat på research, undersökningar och affärsanalys tar vi fram rekommendationer som hjälper våra kunder till starkare varumärken, mer effektiv kommunikation och marknadsföring som hjälper dem att nå sina affärsmål.

Vår affärsidé är att erbjuda produkter som ger ökad insikt i alla delar av varumärkesarbetet. Vår mission är att leverera beslutsunderlag som är enkla att förstå och som visar vad våra kunder ska göra imorgon!

Som varumärkesanalytiker på Xtreme får du ansvar att utveckla kundernas varumärken och kommunikation. Till hjälp har du vårt team för såväl insamling av data som analys. Modellen nedan visar några produkter våra konsulter använder. Allt i egen regi!

Joinus

kompetens och erfarenhet

Vi ser gärna att du:

  • har några års erfarenhet av varumärkesarbete och/eller analys av varumärken
  • har insikter i mediaplanering och kommunikation
  • kan arbeta självständigt
  • gillar högt tempo och ha kul på jobbet

För mer information - klicka här

om Xtreme insight

Xtreme Insight är ett oberoende privatägt undersöknings- och konsultföretag som startade år 2000. Vår vision är att göra våra kunder till världsmästare och affärsidén att erbjuda produkter och tjänster som ger ökad insikt i alla delar av varumärkesarbetet.

Ansök

Skicka in din ansökan till vår VD Per Davidson som du når på per@xtreme.se eller slå honom en signal på 0709 600 100